7 Eylül 2013 Cumartesi

BRABUS 850 iBusiness


Yeni nesil S Serisi'nin modifikasyon işlemlerine başlayan BRABUS ailenin şimdilik en güçlü versiyonu olan S63 AMG temelli otomobilini de tanıttı.

Dış görünümü çok farklı olmayan otomobilde karbon fiberden üretilmiş splitter, yan etekler, spoiler ve yan hava çıkışları bulunuyor. Arka tamponun alt kısmı da yenilenirken jant çapları 21 inçe çıkmış.


İç mekanda neredeyse sınırsız özelleştirme seçeneği sunan BRABUS farklı renk ve desenlerde deri döşeme, metal pedal seti, ek televizyon ekranı, iPad mini, iPod touch, Mac mini, Apple TV, Wi-fi hotspot ve fiber optik aydınlatma gibi donanımları listeye eklemiş.


Süspansiyon sistemini 15 mm alçaltan firma egzoz sistemini de yenilerken frenleri de güçlendirmiş. Kullanılan daha büyük fren diskleri karbon-seramikten üretilmiş.

Aracın motor hacmini 5.9 litreye yükselten BRABUS yeni turbo beslemeler gibi farklı parçalarla gücü 850 beygire, torkuysa 1.150 Nm'ye ulaştırmış. 0'dan 100 km/s sürate 3.5 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum süratiyse 350 km/s'te sınırlandırılmış.

9 yorum:

  1. onur kardeş bi denk getirsen de şunun testini de yapabilsen süper olur walla.

    YanıtlaSil
  2. abi benim anlamadığım aracın motor hacmini 5.9'a nasıl yükseltiyorlar bilgi verebilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki yöntemi var. İlki yeni krank miliyle stroku artırmak, ikincisiyse motor bloğunu işleyerek silindirlerin çaplarını genişletmek.

      Sil
  3. sunroof ya da cam tavan olmaması dikkat çekici

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavana ekran koyduklarından yok. Öne, açılmayan bir cam bölüm koyabilirlerdi ama o da çok mantıklı olmazdı.

      Sil
  4. ne kadar yakıyor bu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 10 litre/100 km altına indirebilene madalya veriyorlardır büyük ihtimalle.

      Sil
    2. bana vermezler 30 lt./100'e çıkartırım onu :)

      Sil