3 Eylül 2013 Salı

Abarth 595 50th Anniversary Edition


Abarth 595'e yeni versiyonlar eklenmeye devam ediyor. Orijinal 595'in tanıtılmasının üzerinden geçen 50 yılın anısına hazırlanan yeni model 2013 Frankfurt otomobil fuarında sergilenecek.

Klasik aracın mat beyaz gövde rengi ve kırmızı grafiklerinin yanında eski görünümlü logolar ve metal görünümlü yan ayna muhafazalarına sahip olan aracın 17 inç çaplı jantları çevresine kırmızı şeritler eklenmiş. Dörtlü egzoz çıkışlarına sahip olan otomobilde büyük bir spoiler de görev yapıyor.


İç mekanında da kırmızı ve beyaz renkli döşemeler dikkat çeken aracın donanımında alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, metal pedal seti, özel paspaslar ve yarı otomatik şanzıman bulunuyor.

Yeniden ayarlanmış süspansiyon ve egzoz sistemlerinin yanında Brembo'dan alınan fren sisteminde de kırmızı renkli kaliperleriyle dikkat çeken aracın kaputu altındaysa yenilik bulunmuyor. Turbo beslemeye sahip 1.4 litre hacimli motor 180 beygir güç üretmeye devam ediyor.


Sadece 299 örneği üretilecek olan 595 50th Anniversary Edition için siparişler 15 Eylül'de alınmaya başlayacak. Bu tarih orijinal 595'in ilk sergilendiği günle aynı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder