30 Ağustos 2013 Cuma

Toyota Sai


Toyota'nın Japonya pazarına özel hibrit sedan modeli Sai makyajlandı. Teknik anlamda bir yeniliğe sahip olmayan aracın görünümü çok daha agresif hale gelmiş.

Farklı bir ön panjur, LED farlar ve sportif görünümlü tamponlarla çok daha dinamik bir duruş sunan otomobilde yenilenmiş stoplar, jantlar ve farklı gövde renkleri de seçilebiliyor.


İç mekanında da farklılıklar bulunan aracın yatık tasarlanmış orta konsolu yenilenirken bu bölümün tepesinde yer alan havalandırma ızgaraları yatay konumlandırılmış.

Kaputu altında değişiklik olmayan Sai'de kullanılan 2.4 litre hacimli benzinli motor, elektrik motoruyla birlikte 190 beygir karma güç üretebiliyor. Aracın ortalama yakıt tüketim değeriyse 4.4 litre/100 km.

9 yorum:

  1. i.ne toyota japonya'ya ne guzel araba yapip satiyor. bir de dunyanin geri kalanina itelediklerine bak, lan 3 yasinda kuzenim daha goze hos gelen arabalar cizer be.

    YanıtlaSil
  2. genel yapı corolla'yı andırıyo. onun altyapısını mı paylaşıyo acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tasarımdan yürüyen aksama: bir türkün otomobil ile imtihanı

      Sil
    2. Önceki nesil Corolla ile ortak parçaları var ama güncelle yok. Lexus HS ailesinin ikizi.

      Sil
    3. ee üç beş bişeyler biliyoz da konuşuyoz. ne yani bi sen mi bilcen. (ilk yanıt için)

      Sil
  3. su konsolu bize getirseler ya auris ve corolla'ya, bize kakaladıklarına göre çok daha iyi bu konsol

    YanıtlaSil
  4. yav şu arabayı 1.6 litre motorla getirseler türkiyeye deli gibi satar. iç dış her şey yerli yerinde güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle gerçekten de Corolla da gayet iyi satıyor şu sıralar. İlk 3 gün binin üzerinde satmışlar. Millet ilk teslim alan olabilmek için savaşıyormuş birbiriyle.

      Sil
  5. vw'ler bunun yanında bedford komyon kalır. ben de japonların yerinde olsam türkiyeye yollamam bu aracı. ne yollayacaklar lütfedip de alman hayranlarına.

    YanıtlaSil