16 Ağustos 2013 Cuma

Spyker B6 Venator Spyder


Geçtiğimiz yıl Cenevre otomobil fuarında yeni coupé konsepti Venator'u sergileyen Spyker bu yıl da aynı aracın üzeri açılabilen versiyonunu Frankfurt'a getireceğini açıkladı.

Teknik olarak bir konsept olsa da büyük ihtimalle aynı şekilde seri üretime alınacak olan otomobilde coupé konseptinden hatırladığımız 19 inç çaplı jantlar, LED stoplar, ince yapılı splitter ve yan eteklerle çift çıkışlı egzoz sistemi ve büyük sayılabilecek bir difüzör yer alıyor.


Roadster modelde ek olarak baklava desenli deri süslemeleri olan branda kapağı ve kapılar arkasında "Nulla tenaci invia est via" yazıları görülebiliyor. 4.347 mm boya, 1.882 mm ene ve 2.500 mm aks mesafesine sahip olan otomobilin ağırlığı 1.400 kg'ın altına indirilmiş.

Çıplak metal ve deri döşemeyle dikkat çeken iç mekanını sabit tavanlı kardeşiyle paylaşan otomobilin bu bölümde bazı parçaları Audi'den tanıdık.

Ortadan motorlu bir araç olan B6 Venator Spyder'da 375 beygir güç üretebilen bir motor ve 6 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılıyor.

18 yorum:

  1. hollanda'li yapiyor ya. yine cok guzel olmus.

    YanıtlaSil
  2. Anahatları sanırım bir başka araçla aynıydı. Ona rağmen çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. Ya aventador varken binilirmi buna ben daha iyi tasarim yapardim icine bak igrencccc...

    YanıtlaSil
  4. Bide ne kadar kolaymis sport araba yapmak hergun yeni bi marka cikiyo.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spyker'ın kuruluşu 1880. Bilgi sahibi olup fikir sahibi olmak gerek sanki. http://en.wikipedia.org/wiki/Spyker buyrun.

      Sil
    2. cahil geldin cahil oleceksin, oku da adam ol biraz

      Sil
  5. Bizdeki şamilden ne farki var sunun elinizi vicdaniniza koyun

    YanıtlaSil
  6. iç mekanı audi demişsiniz ama ben göremedim hangi audinin içi böyle bence en iyi içi audi yapıyor ama siz kötülemeye çalışmışssınızbence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İç mekanı Audi demedim. Bazı parçalar Audi'den dedim. Örneğin direksiyon simidi ve kapı içlerinde kullanılan açma koluyla tweeter yuvaları.

      Sil
  7. erkek adam otomotik araba kullanmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O halde erkek adam Ferrari, Lamborghini, Bugatti'nin yanında Mercedes, BMW ve Audi'nin de güçlü modellerini kullanamayacak demektir. Şahsen bana bir M5 kullanmak, Lada Samara kullanmaktan daha az erkeksi gelmiyor.

      Sil
  8. Onur Bey basiniza kotu bir sey mi geldi, yoksa bu aralar yeni cikan bir araba mi yok?

    YanıtlaSil
  9. Olmaz olur mu? Frankfurt fuarı geliyor iki haftaya. Ben daha başkanlardan yeni döndüğümden ve yeni evin interneti bugün bağlanacağından yazamadım.

    YanıtlaSil
  10. hayırlı olsun nerde oturuyorsunuz

    YanıtlaSil
  11. haber akıt haber açız aç

    YanıtlaSil