29 Ağustos 2013 Perşembe

Opel Monza


Opel'in efsanevi model isimlerinden Monza geri dönüyor. Üstelik bu sefer bir konsept olarak. Markanın gelecekte yöneleceği tasarım anlayışını da gözler önüne seren araç Frankfurt'ta sergilenecek.

Yola yakın bir yapıya sahip olan otomobil 4.69 metre boya ve 1.31 metre yüksekliğe sahip. İnce yapılı farlar, bombeli motor kaputu, büyük çaplı jantlar ve bombeli bir bagaj kapağına sahip olan otomobilde iki adet büyük boyutlu, yukarıya doğru açılan kapı görev yapıyor.


İç mekana geçildiğinde dört kişilik oturma kapasitesi sunduğu görülebilen konseptin 500 litre bagaj hacmi sunduğu da açıklandı. Gösterge paneliyle birlikte bütün ön panelinde LED projeksiyon teknolojisi kullanılan araçta dört kollu bir direksiyon simidi kullanılmış.


Gücünü elektrik motorundan alan otomobilde bir de menzil uzatıcı kullanılmış. Bu motor, geçen haftalarda ADAM'da kullanılacağı açıklanan 1 litre hacimli ünitenin sıkıştırılmış doğalgazla çalışan bir versiyonu.

1 yorum:

  1. su 4 serisi concept gibi bişey yapsınlar da seri üretime geçebilcek bişey olsun, böyle kapılar saçma sapan şeyler falan millet okumuyo bile bu haberi, concept leri seri üretime yakın diye nitelendirebiliyoruz bazen ama bu hiç öyle değil, dolayısıyla çöp

    YanıtlaSil