14 Ağustos 2013 Çarşamba

Hyundai Avante / Elantra


Hyundai'nin C segmentinde bulunan sedan modeli Elantra makyajlanıyor. Öncelikle Avrupa dışında tanınan ismiyle sergilenen otomobilin asıl yeniliğiyse bu kıtayı ilgilendiriyor.

Yeniden şekillendirilmiş ön tampon, farklı tasarıma sahip jantlar, LED gündüz farları, hafifçe rötuşlanmış arka tampon, farklı egzoz çıkışları ve LED stoplarla önceki modelden farklılaşan aracın iç mekan fotoğrafları paylaşılmamış olsa da orta konsolda bulunan havalandırma ızgaraları ve ön kol dayanağının yükseltildiği verilen bilgiler arasında.


Avrupa pazarında başarılı olabilmek için donanım konusunda da i30 ailesine yaklaşan otomobile arka havalandırma ızgaraları, ısıtma ve havalandırmalı ön koltuklar, Flex Steer direksiyon modları, otomatik park yardımcısı ve 3.5 inç büyüklüğünde OLED bilgi ekranı eklenmiş.

Avante ailesine asıl önemli katılımsa kaput altında. i30'da da görev yapan 1.6 litre hacimli turbo Diesel motor 6 ileri vitesli manuel ve tam otomatik şanzımanlarla bu araçta da tercih edilebilecek. Ünite 128 beygir güç, 280 Nm tork üretebiliyor.

5 yorum:

  1. Hmm guzel motor :)

    YanıtlaSil
  2. ELENTRE BENCE EN İYİSİ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HYENDEI COK GELISTIRDI KENDINI HAKLISIN

      Sil
  3. bu motor bu araca biçilmiş kaftan,
    geç bile kalındı.. sadece benzinli motor ile piyasaya sürmelerindeki mantık neydi anlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'nin hala sedan pazarı olmasıydı nedenleri ki satabildiler de hatırı sayılır derecede.

      Sil