11 Ağustos 2013 Pazar

Honda Civic Tourer


Yeni nesil Honda Civic ailesi station wagon gövde seçeneğine kavuşuyor. Genel hatları Mart ayında tanıtılan konsept versiyonuna benzeyen aracın detaylarında hatchback versiyonun özellikleri kullanılmış.

Konseptinde kullanılan dev jantlar ve LED farları kısa boylu kardeşinde kullanılanlarla değiştiren Tourer'da arka kapıların gizlenmiş açma kolları, C ve D sütunları arasında yer alan ince yapılı cam, arka kısımda boydan boya uzanan stoplar ve tamponun ortasına kadar inen bagaj kapağı dikkat çekiyor.


İç mekan tasarımında sürpriz bulunmayan aracın bagaj hacmi 624 litre olarak açıklandı. Hatchback kardeşinde olduğu gibi arka koltuk zeminleri geriye doğru katlanabilen otomobilin bu koltuklarının sırtlıkları katlanınca hacim 1.668 litreye ulaşıyor.

İlk etapta iki motor seçeneğine sahip olacak Civic Tourer'ın benzinli ünitesi 1.8 litre hacimliyken turbo Diesel motor 1.6 litre hacimli.

7 yorum:

  1. SW den çok MPV gibi duruyor. Arkası da sonradan üzerine takılmış gibi. Notre Dame Kamburu'nu çağrıştırdı nedense bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakkaten, C sütunu bir acayip duruyor. Tavanın D sütununa doğru yaptığı kalınlaşma da ilk Focus çizgilerini hatırlatıyor...

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. BAGIRMASANA BEN BAGIRIYOR MUYUM?

      Sil
    2. Henüz satışa sunulmadı. Gelecek ay açıklanacak Avrupa fiyatları.

      Sil
  3. station ve mpv'ye uzak olsa da alma durumunda olan, görüntü düşkünü genç babalar için.

    YanıtlaSil
  4. toyota ve hondaya rica ediyorum artık sadece motor felan satsınlar yeterki böyle çirkin araç üretmesinler.

    YanıtlaSil