28 Haziran 2013 Cuma

Citroën Grand C4 Picasso


Fransız üretici Citroën, Nisan ayında tanıttığı C4 Picasso'nun ardından aracın büyük kardeşinin üzerindeki sır perdesini de kaldırdı. Teknik anlamda bir farklılık içermeyen aracın tasarımındaysa değişiklikler var.

Yenilenen ön tamponda daha küçük bir hava giriş yarığı kullanan Citroën, kısa aks mesafeli versiyonlarda C sütunundan geçirdiği dekoratif bandı bu araçta D sütununa kadar uzatmış. 4.59 metrelik boyu bir önceki nesil araçla aynı olan otomobilin aks mesafesiyse 2.84 metreye ulaşmış.


İç mekanına geçildiğinde ön kısımda bir farklılık bulunmazken en büyük değişiklik bagaj bölümüne eklenen iki koltuk oluyor. Arka koltuklar için eğlence sistemi de sunan Citroën üçüncü koltuk sırası yerinden söküldüğünde bagaj hacminin 645 litre olduğunu, ikinci koltuk sırası en öne kaydırıldığındaysa bu hacmin 700 litre üzerine çıktığını belirtiyor.

1 yorum:

  1. ben citroeinin yeni tasarim anlayisini seven nadir insanlardan olarak bu araci da begendim. hatta normal cd picassoda daha guzel olmus. arka farla hosuma gitti.

    YanıtlaSil