21 Mayıs 2013 Salı

Renault Mégane RS Red Bull Racing RB8


Red Bull Racing'in Formula 1 pistlerinde yakaladığı başarı serisi devam ederken yollarda da bu seri özel modellerle kutlanıyor. Geçtiğimiz yıl 2011 yılı şampiyonluğunu Mégane RS Red Bull Racing RB7 ile kutlayan üretici şimdi de 2012 sezonunu şampiyonlukla tamamlamasının kutlamasını yapıyor.

Red Bull'un Formula 1 araçlarında da göze çarpan gece mavisi gövde rengine kontrast oluşturan gri detayları ön tampon, yan aynalar, kapı kolları ve arka spoilerde görmek mümkün. Gövdesi üzerinde Red Bull Racing logoları yer alan otomobilin yan camlarında da şampiyonluk flamaları yer alıyor.


İç mekanda yüksek yan desteklere sahip Recaro marka koltuklar, kırmızı renkli dikiş iplikleri, metal pedal seti, farklı bir vites topuzu ve Red Bull Racing logolu paspaslar bulunan aracın donanımında R-Link, navigasyon sistemi ve sürüş bilgilerini sürücüye bildiren Renaultsport monitor yer alıyor.

Turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motorunda bir değişiklik bulunmayan otomobil 265 beygir güç üretebiliyor. Daha sportif sürüş sağlayan Cup şasi opsiyonuyla donatılan araçta 6 ileri vitesli manuel şanzıman ve Start&Stop sistemi standart olarak sunuluyor.

5 yorum:

  1. bi lotus-röno için özel seri yapmadı herhalde. reengini beendim.

    YanıtlaSil
  2. oha rengi harika

    YanıtlaSil
  3. Ülkemize gelmez mi bu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Standart ürün listesinde olacağını sanmam. Normal RS bile siparişle geliyor. Bunu bulabilmek daha da zor.

      Sil