29 Mayıs 2013 Çarşamba

HAMANN Tycoon II M


HAMANN'ın 2010 yılında X6M için tanıttığı Tycoon Evo M kitine bir kardeş geldi. Tycoon II M isimli paketle birlikte yeni bir motor modifikasyon kiti de duyuruldu.

Geniş hava girişlerine sahip yeni tamponunda LED aydınlatmalara yer verilen araçta hava çıkışlarıyla donatılan yeni bir kaput ve genişletilmiş çamurluklar görev yapıyor. Yan etekleri de daha geniş seçilen otomobilde 22 veya 23 inç çaplı jantlar tercih edilebiliyor.


Bagaj kapağının üst ve altına birer spoiler eklenirken farklı tasarıma sahip tamponun ortasına da yeni tasarım çift egzoz çıkışı eklenmiş. Aracın yol tutuşunu iyileştirmek için yapılan yeniliklerden birisi de süspansiyon sisteminin 40 mm alçaltılması olmuş.

Aracın iç mekanında farklı bir direskiyon simidi, karbon fiber kaplamalar, ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları, Alcantara döşemeler ve koyu renkli metal pedal seti bulunuyor.

Çift turbo beslemeye sahip 4.4 litre hacimli v8 motoru da güçlendiren HAMANN üniteden, önceki pakette olduğu gibi 670 beygir güç alırken tork 950 Nm'ye yükselmiş.

1 yorum: