23 Nisan 2013 Salı

Smart Fortwo Edition by Jeremy Scott


2012 Los Angeles otomobil fuarında sergilenen Smart ForJeremy seri üretime geçiyor. Moda tasarımcısı Jeremy Scott tarafından eklenen aksesuarlara sahip olan aracın görünümü biraz daha sadeleştirilmiş.

Gövdesi ve jantları beyaza boyanan otomobilin Tridon kafesi, yan aynaları ve ön panjur çerçevesi metalik griye boyanırken konsept modelde arkada yer alan kanatlar sadeleştirilerek seri üretime geçmiş.


İç mekanında da beyaz renkli ve baklava desenli deri döşemeler, Jeremy Scott imzalı paspaslar ve metalik griye boyanan parçalar dikkat çekerken ön konsol da deriyle kaplanmış.

Üç motor seçeneğine sahip olacağı açıklanan özel serinin fiyatı, Avrupa'da 33.333 Euro seviyesinden başlayacak.

1 yorum:

  1. bu neyin kafasidir ya nasi bir arac nasi bir tasarim neyine 33.000 euro istiyorsunuz siz. gider normal smart alirim bir amaci olan aractir ama bu araca 33.000 euro vermek.

    33.000 euroya insanlar toyota gt86 aliyor cok rahat. tamam ayni sinifin araci degiller ama demek istenen o zaten. bu sinifta bir arac ne kadar moda ikonu eklemeleri olsa da bu fiyata satilmaz. fiat 500 gucci alana bile bir bahane bulabilirim ama buna bulamam.

    YanıtlaSil