3 Nisan 2013 Çarşamba

Škoda Superb


Sessiz sedasız makyajlanan otomobiller ordusuna Škoda'nın amiral gemisi Superb de eklendi. İlk fotoğrafları paylaşılan otomobilde daha tutumlu hale gelen motorlar dikkat çekiyor.


Daha köşeli bir tasarıma sahip olan otomobilde LED gündüz aydınlatmalı farlar, Volkswagen modellerinden alınmış gibi duran ön tampon, geniş ön panjur, 16, 17 ve 18 inç çaplı yeni tasarım jantlar, sade görünümlü bir arka tampon, LED stoplar ve rötuşlanmış bir bagaj kapağı dikkat çekiyor.

İç mekanında farklı renklere plastik yüzeyler bulunan aracın bu kısımda sunduğu en farklı aksesuar yeni bir göbeğe sahip direksiyon simidi.


Start/Stop ve fren enerjisi geri kazanımı gibi özellikler sunmaya başlayan Suberb bu sayede %19'a varan yakıt tasarrufu sağlayabiliyor. Giriş modelinde 125 beygir güç üretebilen 1.4 TSI motor kullanılan aracın 2 litre hacimli TDI ünitesiyle donatılan dört tekerlekten çekişli modellerinde yeni şanzıman seçenekleri görev yapıyor.

140 beygir güç üretebilen versiyonda 6 ileri vitesli manuel şanzıman görev yaparken 170 beygir güç üretebilen motorla birlikte 6 ileri vitesli DSG ısmarlanabiliyor.

4 yorum:

  1. station wagonun arkasina ellememisler neredeyse :s sedan hos olmus ama

    YanıtlaSil
  2. superb hoşuma gidiyor ve makyajı hafif tutmaları iyi olmuş ama farları daha özenli yapmalarını isterdim.

    YanıtlaSil
  3. götü güzel olmus:)

    YanıtlaSil
  4. arka kısım audi a4 birebiri. yani vw grubu araçlarında özgünlük yok deyince suçlu biz oluyoruz demi... gerçekler acı...

    YanıtlaSil