6 Nisan 2013 Cumartesi

Lancia Delta S by MOMODESIGN


Özel isimli versiyonları bol olan markalardan Lancia, Delta'nın MOMODESIGN armalı modellerini tanıttı. Şubat ayında duyurulan otomobil şık aksesuarlara sahipken fiyatlandırmasında ilginçlikler var.

Koyu renkli krom parçalara sahip gövdesinde koyulaştırılmış farlar, piyano siyahı bagaj kapağı ve gövde rengi yan etekler gibi donanımlar sunan otomobilin 18 inç çaplı, siyah renkli jantları, temellerini paylaştığı Fiat Bravo'dan alınmış.


Füme ve farklı bir siyah tonu gibi iki farklı gövde rengine sahip olan otomobilin iç mekanında MOMODESIGN armalı koltuk sırtlıkları, sarı renkli gösterge aydınlatması, piyano siyahı orta konsol ve yarı deri koltuk döşemeleri standart olarak sunuluyor.


Avrupa pazarında, turbo beslemeye sahip, 1.4 litre hacimli, 120 beygir gücündeki benzinli motorla başlangıç fiyatı 23.400 Euro olan özel seriyi 2.000 Euro farkla LPG dönüşümü yapılmış şekilde almak da mümkün. Asıl ilginç olansa 26.400 Euro karşılığında hem 120 hem de 190 beygir güç üretebilen turbo Diesel motorların sunulması.

6 yorum:

  1. su ara araba alacak olan bir arkadasim vardi direk tavsiye ediyorum. o nasil fiyattir lan. direk dizel modelini alir kacirmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'de de bu fiyata satılabilseydi keşke...

      Sil
  2. 190 hp dizel iyiymiş. ayrıca good design

    YanıtlaSil
  3. Mide bulandırıcı görüntüye sahip

    YanıtlaSil
  4. Lancia Delta'nın görüntüsüne baktığım zaman gayet güzel. Sınıfındaki araçlara göre daha donanımlı olduğu söyleniyor. Fiyatı ise rakiplerine göre mantıklı. Bütün bunlara rağmen insanların fazla tercih etmeyişlerinin bazı sebepleri olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de satışını gerçekleştirenlerin; arabanın üretime devam süresi, yedek parça bulunma garantisi gibi konularda alıcıyı rahatlatması gerekir. Eğer bu araba Fiat çatısı altında değilde başka bir üreticide olsaydı tanıtımı ve satışı çok farklı olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lancia'nın Türkiye'de bilinirliği az. Aynı şey Alfa için bile geçerli. Giulietta'nın çok daha fazla satması gerekiyordu sunduğu özelliklere göre.

      Bunun yanında Lancia modellerinin Fiat'ta bulunan ikizlerinden daha kaliteli bir işçiliğe sahip olmaması ve fiyatların yüksek oluşu da bunda etkili. Bir de tasarımından herkesin hoşlanmaması var tabi.

      Sil