29 Nisan 2013 Pazartesi

Geely KC Concept


Geely'nin bu yıl sergilediği konseptler arasında dikkat çekici bir sedan da bulunuyor. Markanın gelecekte üreteceği üst sınıf sedanın ön gösterimi niteliğinde olan otomobil Volvo S80 temelleri üzerine geliştirilmiş.

Sade fakat şık bir tasarıma sahip olan otomobilde LED aydınlatma grubu ve büyük jantların yanında inceltilmiş yan aynalar da dikkat çekiyor. Egzoz sisteminin çift çıkışını tampona entegre eden Geely kısa tuttuğu bagaj kapağını kambur şeklinde tasarlamış. 4.960 mm uzunluğa sahip olan aracın aks mesafesi 2.880 mm


İç mekanda da sade bir görünüm tercih eden firma dijital gösterge tablosu ve orta konsolun üzerine yerleştirilen bilgi ekranının yanında uzun havalandırma ızgaralarının altına eklediği paneli de dokunmatik yüzeylerden oluşturmuş. Dört adet tekli koltuğa sahip olan konseptin arka koltukları için büyük bir ekran da unutulmamış.

4 yorum:

  1. qorosdan sonra çinlilerden "özgün" bir tasarım daha görmek oldukça sevindirici

    YanıtlaSil
  2. çizimde hiç abartı yok direkt üretime geçebilir. kia, audi ve bentley'den esinlenmeler olsa da güzel harman sayılır. kaldı ki günümüzde mercedes, bmw ve audi bile tasarımda (detaylarda bile) birbirinden etkileniyor.

    YanıtlaSil
  3. arka kapıdan sonrası cidden harika olmamış mı ?

    c sütunu, bagaj kapağı, arka çamurluklar bence çok güzel bağlanmış, çok "bütün" duruyor.

    YanıtlaSil
  4. Bence de genel görünümü çok hoş aracın. Bakalım seri üretime nasıl geçecek.

    YanıtlaSil