24 Nisan 2013 Çarşamba

DC Duster


Hindistan merkezli modifikasyon firması DC Design bu ülkede Renault markasıyla satılan Duster için hazırladığı ekipmanları tanıttı.

Mat folyo ile kaplanan araçta yeni jantlar ve Mad Max filminden fırlamış bir ön tasarım sunuluyor. Dört adet sis farı bulunan ön tamponun üzerinde tamamen yenilenmiş ön panjur ve ince LED farlar yer alıyor.


Asıl farklılığı içeride sunan üretici yaşam alanında ahşap görünümlü kaplamalar ve deri döşemeler kullanmış. Şoför koltuğunun arkasına eğlence sistemi ekranı eklenirken ön yolcu koltuğu öne doğru yatarak arkadaki yolcu için bir yatak haline getirilebiliyor.


Vites konsolu arkaya kadar uzayan Duster'da dört adet tekli koltuk sunuluyor. Arka koltukları da ayarlanabilen otomobilin tavanına katlanabilir makyaj aynaları eklenirken sürücü koltuğunun arka çaprazına bir de tepsi yerleştirilmiş.

5 yorum:

  1. baya bildigin sahane olmus bu ya gelmez mi avrupa pazarina

    YanıtlaSil
  2. bence at ile kelebek ilişkisine konu olacak şekilde ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabiii..

    YanıtlaSil
  3. bunlar kaça yapılıyor

    YanıtlaSil
  4. Hindistan'da 5.000 Euro'nun altında bir ücret isteniyor değişikliklerin tamamı için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hindistan için çok bile insan kalabalığı var işçilik çok ucuz türkiyede bir kişinin taşıdığı sıhhi tesisat borusunu iş yaratılsın diye üç kişiye taşıttırıyorlar ve evet gördüm :)

      Sil