4 Nisan 2013 Perşembe

BMW Concept X4


BMW'nin yeni SUV modeli X4'ün konsept hali bu yıl Çin'de tanıtılacak olsa da aracın ilk fotoğrafları internete sızdı bile.

X3 temelleri üzerine geliştirilecek olan sportif görünümlü crossover büyük hava girişlerine sahip ön tampon, köşeli farlar, 21 inç çaplı jantlar, gizlenmiş kapı kolları, kapılara eklenmiş şık dalgalanmalar, LED stoplar, ilginç görünümlü yan aynalar ve genel olarak X6'yı andıran arka kısım dinamik bir görünüm sunuyor.


4.648 mm boya, 1.915 mm genişliğe ve 1.622 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesiyse 2.810 mm olarak açıklandı. Konseptin hangi motorla donatıldığını da henüz açıklamayan BMW seri üretimde büyük ihtimalle X3'ten alınan 2 ve 3 litre hacimli benzinli ve Diesel ünitelere yer verecek.

14 yorum:

  1. Yandaki çizgiler süper olmuş.

    YanıtlaSil
  2. alirim ben bunu. guncel modeldi tum x serisinden daha guzel.

    YanıtlaSil
  3. x6'dan ne farkı var acaba? çok tuttu devamını çekmişler. bunda işi tuttursalar bari, en azından evoque'a kafa tutsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. X6'dan daha küçük ve daha ucuz bir araç olacak X4. Fakir X6'sı diyebiliriz. :)

      Sil
  4. evoque bunu döver. evoque un tasarımı 1 numara

    YanıtlaSil
  5. x2 de gelcek mi? bmw'nin trollük yapması da iyiymiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz kesin olmamakla birlikte X2 adının telif haklarını almış olmalarından dolayı mümkün. Hatta iki kapılı olabileceği gibi söylentiler var ki o daha da ilginç bir gelişme olur.

      Sil
    2. X7 ve X8 isimlerinin de telif hakları da satın alınmış diye biliyorum.

      Sil
    3. Hatta M10'u da almışlar ilginç şekilde.

      Sil
    4. M10'mu? Bir süperspor araç planlıyorlar galiba.?

      Sil
    5. Olabilir. Her ihtimale karşı alınmış da olabilir. M7'yi de aldılar ama hala yok ses seda.

      Sil
    6. M7'nin 2015 yılında çıkacak yeni 7 serisi ile birlikte geleceği iddia ediliyor bazı forumlarda. M10 ise muhtemelen markanın yeni süperspor otomobili olacaktır. Adamlar bütün isimlerin telif haklarını almışlar. :)

      Sil
    7. bir tahmin de benden gelsin.birkaç ay önce tanıtılan gran lusso coupe konseptinin tipi seri üretime uygun hale getirilerek 8 serisi olarak piyasaya sürülecek.760 li ve 860i,s600 ve cl 600'e rakip olcak.m7 ve m8 de s65 amg ve cl65 amg'ye rakip olcak.böylece yaşlı amca arabaları üreten mercedes de 'ben nerde yanlış yaptım' diye şarkılar söyleyip ağıtlar yakacak.

      Sil
  6. Şahsen beğenmedim. Orantısızlık akıyor her yerinden. X6 da orantısız olmasına rağmen büyük boyutlarda olmasının getirdiği bir etkileyiciliği vardı bunda o da yok.

    YanıtlaSil