12 Mart 2013 Salı

Wolf Ford Focus ST


Güncel Focus ailesinin en güçlü modeli olan ST için hazırlanan modifikasyon kitlerine Wolf Racing tarafından üretilen paketler de eklendi.

Aracın ön tampon alt kısmı için eklemeler ve splitter sunan üretici 19 inç çaplı jantlar, yeni yan etekler, daha büyük bir spoiler ve difüzörü de donanıma eklerken egzoz, süspansiyon ve fren sistemlerinde modifikasyonlar yapılmış.

Focus ST'nin turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru için üç kademeli modifikasyon sunan Wolf Racing ilk etapta 285 beygir güç, 440 Nm tork alabilirken daha güçlü versiyonda 300 beygir güç, 450 Nm tork elde edilmiş.

Daha da yüksek performans isteyen müşterilere üçüncü etap kiti sunan üretici bu paketle 370 beygir güç ve 555 Nm tork değerlerine ulaşmış.

9 yorum:

  1. St 3 kapili da alinabiliyordu degil mi?

    YanıtlaSil
  2. Eskiden alınabiliyordu. Şimdi hatchback ve station wagon seçenekleri var.

    YanıtlaSil
  3. adamların 3.etap kitini ford sunsa rs3 ve a45amg modellerine direkt resmi rakip olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı avantajlı olur ama önden çekiş sistemiyle nereye kadar zorlayacaklar Focus'u o da büyük soru işareti.

      Sil
  4. Obur abi, senin de testini yaptigin bir onceki jenerasyon focus rs'i almak istiyorum, okuyabildigim kadar cok sey okudum hakkinda ama emin olamadim, avrupa fiyatlari icin konusursak focus rs mi onerirsin yoksa su araclari da bir gozden gecir dedigin tavsiyeler var mi? cok tesekkur ettim simdiden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda çok objektif olamam büyük ihtimalle. RS o kadar hoşuma gitti ki gelecekte para bol olursa temiz bir örneğini almak istiyorum Avrupa'dan.

      Sil
  5. aliyorum o zaman, senin de onayini aldim. belcika'dan hem saygilar hem tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır. Belçika'ya uğradığımda bir Almanya yapıp geliriz :)

      Sil
  6. custom in ear monitor almak icin almanya'ya gidecektim focus'la giderim artik hem araci da acmis oluruz iyice uzun yolda :)

    YanıtlaSil