13 Mart 2013 Çarşamba

VÄTH A V25


Mercedes modellerini süperspor kategorisine sokan modifikasyon firmalarından olan VÄTH gözünü A Serisi'nin AMG logolu olmayan en güçlü modeline çevirdi.

Dıs görünüşünde büyük bir değişiklik yapılmayan aracın ön tampon altına karbon fiber splitter eklenirken jant çapları 19 inçe yükseltilmiş. Yenilenen egzoz sisteminin çıkışları da büyütülen otomobilin süspansiyon sistemi 30 mm alçaltılırken frenler de güçlendirilmiş.

İç mekanda yeni bir direksiyon simidi ile karbon fiber ve ahşap kaplamalar sunan VÄTH turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motorun gücünü 245 beygire, torkunuysa 390 Nm'ye ulaştırmış. 0'dan 100 km/s sürate 5.9 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum sürati 250 km/s.

6 yorum:

  1. cok hayvani olmus:)

    YanıtlaSil
  2. mercedes böyle güzel hb yapacaksa neden bu kadar geç kaldı bi anlam veremiom. birileri mercedesi şimdiye dek fena işletmiş gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk nesil BMW 1 Serisi'nin pazarda ne kadar tutunacağına baktılar büyük ihtimalle. 2. nesilden itibaren de rakibi oldular zaten.

      Sil
    2. abi ondan önce de a3 satmıyor muydu? onu da geç mercedes daha önce ne zaman hb yapmış olsa bence satardı, sence başka bir sebep olabilir mi?

      Sil
    3. Satıyordu da A3 hep Golf temelli bir araç oldu. Bütün altyapıyı Avrupa'nın en çok satan aracından alınca Ar-Ge maliyetlerini çok düşük tutabiliyordu Audi. BMW sıfırdan başladı. Mercedes de büyük ihtimalle onları kolladı bu tip bir hamle için.

      Sil