22 Mart 2013 Cuma

DMC Duro


Modifikasyon firmalarının favori lüks araçlarından olan Bentley Continental GT'ye DMC'den bir kit daha geldi. Görünümünde dikkat çekici yenilikler bulunan aracın motor gücü de artmış.


Çok daha dinamik bir görünüm sunan ön tamponuyla ilk bakışta dikkat çeken aracın ön panjuru da yenilenmiş. 22 inç çaplı jantlarla donatılan otomobilin yan etekleri de daha aerodinamik hale getirilmiş. Arka kısımda yenilenmiş tampon ve difüzör dikkatlerden kaçmazken bagaj kapağı üzerine de bir spoiler eklenmiş.

İç mekanda farklı renk ve desenlerde deri döşeme ile ahşap ve karbon fiber kaplamalar kullanılabilirken çift turbo beslemeye sahip 6 litre hacimli w12 motor artık 672 beygir güç, 780 Nm tork üretebiliyor.

5 yorum:

  1. jantlar cok guzel de bentley gibi bir araca pek olmamis. bmw 6 serisi coupe icin daha hos olurdu sanki. ya da daha buyugu mercedes cl.

    YanıtlaSil
  2. bentley ailecek sevdiğimiz saydığımız nadide otomobillerden, sıklıkla rastlamasakta sokaklarımızda görüncede gözümüzü ayıramadığımız otomobiller. heleki satın alabilmek hayalleri zorlar, ama elin memleketlerinde replikaları yapılıyor ..üstadım bentley'in replikalarını yapıyorlar keşke Türkiye'de de yapsalar keşke.. sen mutlaka rastlamışsındır. gerçeği gibi yapıyorlar.. bu konuyla ilgilide fikirlerini bilmek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasik modeller için özellikle İngilizlerin birçok replikasını gördüm ama güncel araçlar için görmedim. Zaten bir aracın üretimi durmadan kalıplarını almak legal değil yanılmıyorsam.

      Sil
  3. yapmasinlar replikasini falan ya lacoste replikasi gibi her apacinin elinde olacak bir tane

    YanıtlaSil