25 Mart 2013 Pazartesi

Buick LaCrosse


Buick'in sedan modellerinden LaCrosse makyajlandı. Daha köşeli çizgilere kavuşan otomobilin iç mekan tasarımı ve donanımında iyileştirmeler yapılmış.

LED gündüz aydınlatmasına sahip olan farlar, daha sade bir görünüm sunan tampon ve büyüyen ön panjuruyla dikkat çeken otomobilin kaputu üzerinde bulunan süs hava çıkışları da yana alınmış. Yeni jant seçenekleri sunan aracın arka kısmında yeni stoplar ve kromajlı çıtalar gözden kaçmıyor.


İç mekanda dijital gösterge paneline geçtiği görülen Buick orta konsolun da tasarımını değiştirmiş. Vites kolu da sürücüye yaklaştırılan aracın bu kısmına kapaklı bardaklıklar eklenmiş. Ultra lüks donanım paketinde kaliteli deri ve süet döşemelerle ahşap kaplamalar bulunan otomobilin güvenlik sonanımına kör nokta ve ön çarpışma uyarısı ile şeritte kalma asistanı eklenmiş.

2.4 ve 3.6 litre hacimli motor seçeneklerinde bir değişiklik olmayan araçta 6 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak alınabiliyor.

1 yorum:

  1. yıl olmuş '13, sürücü kapısından başlayıp göstergelerin altından geçerek ön yolcu kapısına kadar uzanan ahşap kaplama nedir allahaşkına. dinazorların nesli tükenmemiş.

    YanıtlaSil