12 Şubat 2013 Salı

Volkswagen CrossUp!

Volkswagen Up! ailesi genişliyor. Alman üreticinin mikro aracı, iki yıl önce tanıtılan konsept modellerinden CrossUp!'ın da seri üretime alınmasıyla daha geniş bir kitleye ulaşacak.

Görünümü 2011 yılında sergilenen versiyonuyla hemen hemen aynı olan otomobilde yükseltilmiş süspansiyon sistemi, 16 inç çaplı jantlar, gümüş rengi tamponlar ve yan aynalarla çamurluk, yan etek ve tampon alt noktalarında dikkat çeken siyah plastik parçalar bulunuyor.


İç mekanında alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, gövde rengi konsol ve kapı iç kaplamaları, yer yer göze çarpan piyano siyahı kaplamalar ve farklı koltuk döşeme desenleri bulunan araçta deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu da yer alıyor.

75 beygir güç üretebilen 3 silindirli motorunu diğer Up! modellerinden alan araç gücünü 5 ileri vitesli manuel şanzıman aracılığıyla ön aksa iletiyor.

Arazi kullanımına daha uygun olan bu Up! modelinin Almanya pazarındaki başlangıç fiyatıysa 13.925 Euro.

1 yorum:

  1. böyle 4 çeker olmayıp da öyle görünen iki yüzlü araçları hiç sevmiyorum. mesela fiat gibi firmalar mini araçlarına 4 çeker ekleyebiliyor. 2 çeker araçların arazi tarzı görünmeleri karaktersizlik.

    YanıtlaSil