6 Şubat 2013 Çarşamba

SsangYong Korando Turismo


Güney Kore merkezli üretici SsangYong Avrupa pazarında Rodius olarak satılacak olan MPV mdoelini tanıttı. Rusya'da Stavic model adına sahip olacak araç bir SUV duruşuna da sahip.

Genel olarak köşeli olan hatları çok kötü görünmese de küçük lastikleri nedeniyle orantısızmış gibi görünen bir tasarıma sahip olan araç SUV gibi görünse de aslında bir MPV.


İç mekanda da köşeli çizgiler dikkat çekerken hem şoförün önünde hem de orta konsolun üzerinde göstergeler bulunması ilginç bir detay. Üç donanım seviyesine sahip olan aracın en donanımlı modellerinde deri döşeme, dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, otomatik şanzıman ve dijital ayarlı havalandırma sistemi standart olarak sunulacak.

Dört sıra koltuğa ve maksimum 11 kişilik oturma kapasitesine sahip olan aracın 2, 3 ve 4. koltuk sıraları katlanarak bagaj hacmi 3.240 litreye kadar genişletilebiliyor.


Avrupa'da 2 litre hacimli turbo Diesel motor seçeneğine sahip olacak devin Asya pazarlarında 3.2 litre hacimli benzinli motor seçeneği de bulunacak. Standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımana sahip olan Korando Turismo'da 5 ileri vitesli otomatik şanzıman opsiyonel olarak alınabilecek.

10 yorum:

  1. son iki sırayı kapat ne bagaj olur bunda :)

    YanıtlaSil
  2. Dünyanın en çirkin arabalarının değişmez üreticisi olmak da başarı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bu markanın araçları bencede paint terk gibi duruyor :D

      Sil
    2. Sizce Daha Çirkini Yokmu

      Sil
  3. bildiğin münübüs olmuş bu

    YanıtlaSil
  4. Kişi kapasitesinden ötürü ÖTV'si %9 olacaktır.Rexton W Türkiye/Kore satış fiyatlarını karşılaştırarak satış fiyatının maksimum 50-60 bandında olacağını düşünmekteyim. Vergisi de yıllık 600 lira civarı olacaktır diye tahmin ediyorum. Bence çok ideal bir araç.

    YanıtlaSil
  5. gayet güzel ve hoş olmuş

    YanıtlaSil
  6. oha o zaman alınır la bu? o kadar da çirkin olmamış bence.

    YanıtlaSil
  7. tam kalabalık aile aracı harika olmus

    YanıtlaSil