4 Şubat 2013 Pazartesi

Renault Scénic ve Grand Scénic


Renault elini çabuk tutuyor. Model gamına yeni ön panjur görünümünü çabucak yaymak istiyor gibi görünen üretici 14 ay önce makyajladığı Scénic ve Grand Scénic ailelerini bir kere daha makyajladı.

Siyah zemin üzerine yerleştirilen büyük Renault amblemiyle yeni bir ön panjura kavuşan otomobilin ön tamponunun üst kısmı da logo'yu sığdırabilmek için makyajlanırken geriye kalan noktalarda değişim olmamış.
 

İç mekan tasarımında da bir yenilik olmayan Scénic ailesinin donanımı zenginleşirken aileye hafif arazi şartlarında ilerleyebilecek bir versiyon katıldı. R-Link teknolojisini de donanıma katan Renault dokunmatik navigasyon ekranı ve kişiselleştirilebilir gösterge tablosu gibi aksesuarlar da sunuyor.


Motor seçenekleri de bir önceki makyajdan aktarılan araçların 130 beygir güç üretebilen, turbo beslemeye sahip, 1.4 litre hacimli benzinli motoru artık %15 daha düşük bir yakıt tüketim ortalaması sunuyor.

3 yorum:

  1. Madem Renault ailesinde ortak yüz kullanılacaktı, neden 14 ay önce makyaj yaptılar ki buna

    YanıtlaSil
  2. yeni ön tasarım clio ile sınırlı kalmalıydı.
    düşünüyorum da 2000'li yıllar otomobil tasarımı için bir altın çağ olmalı, çünkü son yıllarda sanki tüm markalar güzel tasarımlı modellerini rezil ediyor.

    YanıtlaSil