1 Şubat 2013 Cuma

Renault Kangoo


Fransız üretici Renault, küçük ticari araç pazarındaki temsilcisi Kangoo'yu makyajladı. İç mekanında da yenilikler bulunan aracın motor seçeneklerinde de farklılık bulunuyor.


Daha çıkık ön tampon, biraz daha köşeli tasarlanmış farlar ve yeni ön panjuruyla Fiat Fiorino'yu andıran bir yüze sahip olan Kangoo'nun elektrik motorlu versiyonlarında mavi renkli süslemeler dikkat çekerken bu modellerde koyulaştırılmış farlar kullanılmış. Jant kapağı seçenekleri de yenilenen araçların stoplarında da ufak tefek farklılıklar görülüyor.


Yeni nesil Renault modellerinde kullanılan direksiyon simidi ve ses sistemi kumandalarına sahip olan ticari aracın orta konsolunda son yılların modası piyano siyahı kaplama dikkat çekiyor. Kapı içlerinde yapılan makyajla birlikte plastik kalitesi üzerinde de çalışılan Kangoo'nun ön koltuk sırası artık üçlü alınabiliyor.

Artık yokuş kalkış destek sistemine de sahip olan araçlarda Start/Stop, geri görüş kamerası ve Navigasyon sistemli R-Link gibi donanımlar da alınabilecek. 1.5 litre hacimli turbo Diesel motoruna 90 beygir güç üretebilen bir seçenek eklenen Kangoo'nun bu ünitesi ortalama 4.3 litre/100 km'lik tüketim değeri sunuyor.

5 yorum:

  1. z.e. olanin mavisi cok hos duruyor

    YanıtlaSil
  2. mercedes citan'la artık tasarım bakımından da kardeş olmuş.

    YanıtlaSil
  3. esp standart olarak sunulacak mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ESP (Renault ESC diyor) var ama bütün modellerde standart mı bilemiyorum. Geri görüş kamerasına da var diyorlar ama onun da hepsinde standart olacağını zannetmiyorum örneğin.

      Sil
  4. mercedes de citan modelini çıkarmış fakat ben satacağını sanmıyorum çünkü mercedes bu yüksek fiyatlar isteyecektir ayrıca kangoo kasasını kullanıyor aynı araca neden fazla para verelimki.

    YanıtlaSil