18 Şubat 2013 Pazartesi

Mercedes-Benz CLA Serisi Edition 1


Mercedes'in yeni modelleriyle birlikte tanıttığı Edition 1 donanım ailesine yeni bir üye eklendi. Resmi tanıtımı iki ay önce yapılan CLA da artık bu versiyona sahip.

Beş gövde rengi seçeneğine sahip olan donanımda AMG paketinde yer alan sportif görünümlü tampon, panjur ve yan etekler, bi-xenon farlar, siyah renkli jantlar standart olarak sunuluyor.


İç mekanda siyah renkli deri döşemeye sahip koltuklar ve sarı renkli dikiş iplikleri dikkat çekerken koltuklar üzerinde beyaz ve sarı şeritler de kullanılmış. Ön panelde metalik kaplama kullanan Mercedes kapılar ve konsolun üst kısmını da deriyle kaplarken alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidini de donanıma katmış.

CLA ailesinin bütün motor seçenekleriyle sunulan otomobilin Almanya pazarında başlangıç fiyatı 35.402 Euro olarak açıklanırken en üst model CLA 250 Edition 1 için 44.625 Euro isteniyor.

4 yorum:

  1. Mercedes'e laf etmek haddimiz değil ancak ben döşemeleri pek beğenmedim. Bu meblağda bir aracın sahibi olsam; aracıma binenlerin orta yaş krizi yaşadığımı düşünmelerini istemem.

    YanıtlaSil
  2. O nedenle Türkiye'ye standart olarak gelmiyor zaten bu tür. Avrupa'da 20'li yaşlarında insanların alabildiği araçları bizde kırkını geçmiş insanlar alabiliyor ancak.

    YanıtlaSil
  3. Mercedes'e böyle arabaları yakıştıramıyorum. Mercedes çok satıcam diye prestijini zedeliyor bence. Ne gerek var bu araca. 2. Beyaz AMG paketli C180K olacak bu araç. Her köşe başında AMG paketli Beyaz CLA180 göreceğiz muhtemelen.

    YanıtlaSil
  4. evet, vergi avantajıyla patlayan c180'lerin yerini bunlar alacak. bence yakın sınıflarda (avrupa için farklı olabilir ama türkiye için aynı hesaba geliyor) farklı modeller birbirlerini bloklar. kanımca parayı erkenden bulup mercedes'e yatıran bazı tiplerden başka da kimse almaz bunu. sonuçta bir jetta rakibi olacak değil.

    kullanıcı tahlilini geçelim, bu otomobil konusunda bir türlü net bir fikre varamadım. detay olarak bakınca güzel görünüyor ama tüm alınca orantısız hatları var sanki.

    YanıtlaSil