19 Şubat 2013 Salı

Holden VF Commodore


Tanıtımı geçtiğimiz hafta yapılan yeni nesil Commodore ailesinin farklı gövde seçenekleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. İlk olarak sedan versiyonuyla tanıştığımız otomobilin station wagon ve pick up modelleri de tanıtıldı.

Sportwagon olarak adlandırılan station wagon modellerin ön kısmı sedan seçenekle aynıyken arka tarafta farklı stoplar ve genel olarak dinamik bir yapı dikkat çekiyor. Bagaj kapağı küçükmüş gibi duran Sportwagon'un bu parçası tavana doğru devam ettiğinden bagaj açıklığı oldukça geniş.


Calais donanım seviyesiyle tanıtılan Sportwagon'un yanında sportif SSV paketiyle sergilenen pick up model UTE da ön kısmını diğer kardeşleriyle paylaşıyor. Avustralya'nın popüler gövde seçeneklerinden olan UTE'un arka tarafı sade bir görünüm sunuyor.


Bütün gövde seçeneklerinde aynı iç mekan tasarımı kullanılan Commodore ailesi sadece arkadan itiş sistemiyle sunuluyor. SSV'de kullanılanın haricinde henüz resmi teknik verileri açıklanmayan v6 ve v8 motorlarla donatılacak olan otomobiller 6 ileri vitesli manuel veya otomatik şanzımanla ısmarlanabilecek.

5 yorum:

  1. Bakmayın dostlar bizde yüz bin dolardan fazla tuttuğuna, bunlar Amerikan köylüleri için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar Avustralya köylüleri için. Amerika'da daha da büyükleri var :)

      Sil
    2. Chevrolet SS diye tanıttılar ya kafa oraya gitti doğru söylüyorsun. Yarın da Amerikalılar için olanını görürüz:)

      Sil
  2. sanırım insignia temelli bir model daha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil. Insignia Epsilon 2 platformunu kullanıyor. Commodore Zeta platformunda. İlginç ama bunun platform kardeşi Camaro.

      Sil