1 Şubat 2013 Cuma

FAB Emperor II


2011 yılında Porsche Cayenne temelleri üzerine geliştirilen iddialı çalışmasını tanıtan FAB Design görünüm paketini yeniledi. Cayenne S Diesel için de bir modifikasyon kiti hazırlayan firma çalışmalarını Cenevre'de sergileyecek.


Agresif görünümlü ön tamponunda bulunan sis farlarının üzerine dik LED aydınlatmalar ekleyen üretici kaput üzerinde bulunan hava çıkışlarının şeklini değiştirirken genişletilen çamurlukların arkasında yer alan hava çıkışları da makyajlanmış.

22 inç çaplı jantlar ve genişleyen yan eteklerde bir farklılık göze çarpmazken alt kısmı karbon fiberden üretilen arka tampon ve egzoz sisteminin dörtlü çıkışı da makyaj görmemiş. Bu bölümde yapılan değişiklikse spoilerin farklı tasarımında olmuş.


İç mekanda müşterinin istekleri doğrultusunda farklı renklerde deri ve Alcantara döşemeyle alüminyum, ahşap ve karbon fiber kaplamalar kullanılabiliyor.

Aracın 4.2 litre hacimli v8 turbo Diesel motoru için hazırlanan kitle 430 beygir güç, 930 Nm tork elde edilebilmiş. 0'dan 100 km/s sürate 5.4 saniyede ulaşabilen aracın maksimum süratiyse 257 km/s'e ulaşmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder