17 Şubat 2013 Pazar

Chevrolet SS


Chevrolet, ilk olarak Holden markasıyla tanıttığı sportif sedan modelini şimdi de ana markanın logosuyla sergiliyor. Görünüm olarak bir farklılık sunmayan otomobilin motoru da gün yüzüne çıktı.

Ana hatları Holden Commodore SS V ile aynı olan otomobilde 19 inç çaplı jantlar kullanılmış. Arka tamponun alt kısmı boyanmadan siyah renkli bırakılırken egzoz çıkışlarının sayısı da dörtten ikiye düşmüş.


İç mekanda yüksek yan destekli koltuklar, SS logoları, altı düzleştirilmiş direksiyon simidi, metal pedal seti ve yuvarlak göstergeler gibi sportif detaylar bulunurken standart donanımda 9 hoparlörlü Bose ses sistemi, ön çarpışma önleme sistemi, dokunmatik navigasyon ekranı, ESP, kör nokta ve şeritte kalma uyarıları bulunuyor.


Elektrohidrolik direksiyon sistemi ve elektrikli park freniyle donatılan otomobilin Brembo imzalı fren sisteminde 355 mm çaplı diskler kullanılmış.

Kaputunun altında, yeni nesil Corvette modellerinde de kullanılan 6.2 litre hacimli v8 motor bulunacağı açıklanan otomobilin 415 beygir güç, 565 Nm tork üretebilmesi planlanıyor. 6 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip olacak araç arkadan itişli.

4 yorum:

  1. tam iyi guzel olmus ya ciddi ciddi alinir falan diyordum ki motor hacmi gozume carpti. yok hocam kalsin saol 2 litre bile luks bize.

    YanıtlaSil
  2. 6.2 den alinan dusuk, NA mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten bir de aşırı beslemeyle o kadar güç alabiliyorlarsa atsınlar kendilerini Michigan gölüne :)

      Sil
    2. ahahahahahahahhahahahahha cok feci guldum hic beklemiyordum ya bu tarz bir cevabi :)

      Sil