18 Şubat 2013 Pazartesi

Alfa Romeo Gloria


Cenevre otomobil fuarı bu yıl da dikkat çekici konseptlere ev sahipliği yapacak gibi görünüyor. Avrupa'nın göbeğinde düzenlenecek olan fuarda İtalyan üretici Alfa Romeo, Gloria isimli konseptini sergileyecek.

4.700 mm boya, 1.920 mm genişliğe ve 1.320 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 2.900 mm olacak açıklanıyor. Yuvarlak hatlara sahip tasarımı çok şık duran aracın ön kısmında geniş hava girişleri, büyük panjur ve ince uzun LED farlar dikkat çekerken agresif kıvrımlara sahip kaput antika otomobillerde olduğu gibi deri sabitleyicilere sahip.

 Dört kapılı coupé konseptine uygun şekilde tasarlanan Gloria'nın yan kısmında 20 inç çaplı jantlar, A sütununa yerleştirilmiş geri görüş kameraları, ince yapılı kapı kolları, çerçevesiz camlar ve kısa yapılı bagaj bölümü göze çarparken cam tavan ve geriye doğru açılan arka kapılar donanıma eklenmiş.

9 yorum:

  1. Yatay farlar bir 159 göstergesi midir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, büyük ihtimalle Giulia buna benzeyecek.

      Sil
  2. aklimi basimdan aldin Gloria :) Italyan kadinlari gibisin yemin ediyorum

    YanıtlaSil
  3. 159 un yerini alacak modeli üretsinler artık. parasızlıktan mı yapamıyorlar? d segmente bi ton yeni model geldi ve alfa unutuldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amerika'ya açılıma konsantre oldular herlde. Giulia'ya gelemedi sıra. :)

      Sil
  4. alfa brera gibi olmuş biraz ama gene çok başarılı çizgiler.

    YanıtlaSil
  5. yeni brera olacak sanırım. merakla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  6. Gulia'nın son fotoları Guiletta denen tipe benziyordu ama far olarak. Onlar resmi değil miydi yoksa değiştirdiler mi?

    Yeni bir brera gelirse muazzam olur ki gelsin, adamların şu an sadece 2 tipsiz arabası var. 4C de sınırlı üretim olacakmış. Kimbilir buraya kaça gelir.

    YanıtlaSil
  7. Bu araç büyük ihtimalle Giulia'nın ön gösterimi olacak. Bununla birlikte Brera'nın da aynı yüze sahip olması muhtemel. 159 ile paylaşmışlardı sonuçta ön kısımlarını.

    YanıtlaSil