28 Ocak 2013 Pazartesi

Range Rover Evoque Sicilian Yellow Limited Edition

Range Rover'ın başarılı küçük SUV modeli Evoque yeni bir versiyona kavuşuyor. Sınırlı üretime sahip olacak bu otomobilde 2013 yılının ortalarına doğru diğer Evoque modellerinde de sunulacak olan bazı aksesuarlar bulunuyor.

Sarı renkli gövde ve siyaha boyanmış tavan ve yan aynalarla dikkat çeken aracın boya kombinasyonu terse de çevrilebiliyor. Üç ve beş kapılı gövde seçenekleriyle sunulacak olan sınırlı üretim donanıma Black Design Pack isimli tasarım paketi de dahil edilmiş.


Oldukça kapsamlı bir paket olan Black Design Pack'te koyulaştırılmış far ve sis farları, siyaha boyanmış tampon süslemeleri, siyah renkli 20 inç çaplı jantlar, koyu renkli stoplar, siyaha boyanmış Range Rover logoları ve egzoz çıkışları standart olarak sunuluyor.

İç mekanda da dışarıda görülebilen renk kombinasyonu dikkat çekiyor. Sportif yan desteklere sahip ön koltuklarla birlikte yaşam alanında siyah renkli deri döşeme kullanılırken ön konsol kaplaması ve dikiş ipliklerinde sarı renk tercih edilmiş.

Araçta sunulan 2 litre hacimli benzinli ve 2.2 litre hacimli turbo Diesel motorlarla birlikte alınabilecek olan donanımın başlangıç fiyatıysa İngiltere'de 44.000 Sterlin civarında olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder