18 Ocak 2013 Cuma

Honda Gear


Dünyanın gözü Detroit'e çevrilmiş olsa da Japon üretici Honda Kanada'da bir konsept araç tanıtmaktan geri kalmadı. Küçük bir hatchback olan Gear adlı araç geçmişe göz kırpan bir duruşa sahip.

Önünde kullanılan tasarım detayları ve yuvarlak farlarıyla ilk iki nesil Civic'e göz kırpan araç yuvarlak hatlı bir tasarıma sahip. Büyük jantlar ve delikli disklere sahip fren sistemiyle genişletilmiş çamurluklar sportif bir görünüm sunarken arka kısımda bulunan difüzör ve merkezi yerleşime sahip dörtli egzoz çıkışı bu duruşu destekliyor.

Stopları da önde olduğu gibi füme renkli korumanın altına saklanan otomobilin yan cam yüzeylerinin genişliği de dikkat çeken bir başka nokta. İç mekanı henüz hazır olmayan aracın teknik verileri de henüz belli değil.

2 yorum:

  1. Çok özgün bir tasarım gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. bildigin sirin lan bu arac. bozma konsepti cikar su haliyle gidip almassam adam degilim. ama yok civic gibi bunun da icine ederler. cr-z haric bir tane guzel aracin yok o da eski sportif ruhunu yansitmiyor zaten. ne guzel hondaydin sen ne oldu sana boyle ya.

    YanıtlaSil