29 Aralık 2012 Cumartesi

Sportec SP6 X


Bir süredir sesi soluğu çıkmayan modifikasyon firmalarından Sportec BMW X6 için geliştirdiği modifikasyon kitiyle geri döndü.

Araca uyguladığı M renklerinde grafikler, siyah renkli ve 20 inç çaplı jantlar, karbon fiber egzoz çıkışları ve arka camın alt ve üstüne yerleştirilen ince spoiler takımıyla dikkat çeken paketle ağırlık da 40 kg aşağıya çekilmiş.

X6 xDrive40d'nin 3 litre hacimli turbo Diesel motoru için sunulan modifikasyon kitiyse 370 beygir güç, 750 Nm tork elde edilmesini sağlıyor. 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 5.4 saniye süren otomobilin maksimum sürati 264 km/s'e ulaşmış.

14 yorum:

  1. Dünya para verip damalı eşşek (çift ş ile) gibi gezmek isteyen insan evlatları için ideal.

    Onur Bey, iyidir kötüdür demeden direk bilgi veren tarzınıza hastayım. Auto Show'un Türk otomobil tutkunlarına attığı en büyük kazıktır bu tarz. Malesef yerleşti, kemik gibi kaldı. Test aracı bulamama korkusuyla otomobil gazeteciliği yaptığı için millet yıllarca, bir Clarkson çıkmadı memleketten. Daha da çıkmaz.

    Buradan sizi takdir etmediğim çıkmasın, aksine yerinizde olmak için bir 500 lira verirdim. Biraz cimriyim evet. Her gün de 3-5 sefer ziyaret ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. direk bilginin altına kendi görüşlerinize ait ayrı bir kısım olsa iyi olabilir aslında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde piyasaya çıkmamış araçlar hakkında yazdığım için yorum yapmıyorum. Otomobili canlı olarak görmeden hakkında yorum yaptıktan sonra gerçeğini gördüğümde fikrim değişebiliyor. O yorumu da testlerimde yapıyorum zaten.

      Bu arada genelde diyorum zira çok güzel veya çirkin bulduğum otomobilleri belirtiyorum haberleri yazarken.

      Sil
  3. X6 M50d diye bir araç vardı sanki 381 bhp

    YanıtlaSil
  4. bazen bmw'yi anlamıyorum. x5 varken buna ne gerek var 5 serisi varken 5 gt'ye ne gerek var. x6 ve gt gördüğüm en çirkin ve gereksiz bmw modelleri!!!

    YanıtlaSil
  5. Çok harika duruyor bence ama nerde bizde o parada bunu alacaz :) paylaşım için teşekkürler film izle

    YanıtlaSil
  6. Onur abi ne zamandır yazmıyorsun hayırdır bişey mi oldu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amerika'dayım bu aralar. Vakit olmuyor yazmaya. Ama güzel testler yaptım bu arada. Dönünce yazacağım.

      Sil
  7. bmw ye hasta olan biri olarak nefret ediyorum su karaktersiz x6dan. bu arada hocam e class coupe cabriolet geldi gecikme koy derim :)

    YanıtlaSil
  8. aracın boyutlarının hayvaniliği sayesinde 20 inç jantlar bile büyük görünmüyor. ben de x6 sevmeyenlerdenim, genlerinle ayılık olması gerekir bir insanın bunu sevmesi için.

    YanıtlaSil
  9. zevk sizin ama bu araç deli gibi sattı demekki tutuyor. Tutmasaydı rakip firmalarda benzer modeller yapmazdı.

    YanıtlaSil