2 Aralık 2012 Pazar

Nissan The Dark Knight Rises™ Juke NISMO


Nissan, Warner Bros. ile kurduğu ortaklık sonucunda The Dark Knight Rises filminin Blu-Ray ve DVD'de piyasaya çıkmasını kutlamak amacıyla tek örnek bir Juke NISMO tanıttı. Araç, ödül olarak, İngiltere'de düzenlenen bir yarışmayı kazanana verilecek.

Mat siyah gövde rengine sahip olan otomobilin tasarım detayları standart Juke NISMO'dan aynen alınmış. 18 inç çaplı jantlar, daha köşeli tamponlar, geniş yan etekler, daha büyük bir spoiler ve kırmızı renkli süs şeritleriyle donatılan aracın tepesinde özel tasarımlı bir radyo anteni bulunuyor.


Ön panjur ve bagaj kapağında Batman logoları yer alan otomobilin siyah renkli iç mekanında yiine aynı logoya sahip kafalıklar ve kapı eşik kaplamaları dikkat çekiyor. İç mekanda tavana Batman logosu yansıtan bir ışıklandırma kullanılırken yan aynalar altına yerleştirilen yer ışıkları da aynı logoyu kullanmış.

Turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motor ve 6 ileri vitesli manuel şanzımanla donatılmış olan araçta ek herhangi bir motor modifikasyonu yapılmamış.

1 yorum: