8 Aralık 2012 Cumartesi

Mercedes-Benz M Serisi Popemobile


Papa'nın halkla buluştuğu zamanlarda kendisini koruması için güvendiği otomobil uzun süredir Popemobile olarak biliniyor. Bu özel aracı üretme şerefi bu yıl bir kere daha Mercedes'e verildi.

İlk nesil M Serisi üzerinde de bir Popemobile geliştirmiş olan firma bu yıl da SUV modelinin yenilenmiş versiyonunu bu iş için kullanmış. B sütununun arkasında Papa için bir yaşam bölümü sağlayan Mercedes eskisinden daha geniş görüş açısı sunan kurşun geçirmez camların haricinde özel logolar, tavan aydınlatması ve konforlu görünen bir koltuğu da donanıma katmış. Bütün bunların yanında aracın arkasında bulunan kapı, bu bölüme daha rahat giriş-çıkış sağlayacak şekilde tasarlanmış.

10 yorum:

  1. simdi burda genel olarak tum dinleri kapsayan bir tartisma cikardi da, yeri degil :)

    YanıtlaSil
  2. değerli agamemnon. agamemnon'a sor kısmından mailini aldım yazdım ama cvp gelmedi bir de buradan sorayım. ben arazi araçları hastasyım tabiatı doğayı severim öyle suv falan değil bildiğin offroad tipi araçlardan hazzederim. sorum şu yönde olacak. sen olsan land rover defender mı yoksa jeep wrangler mi tercih edersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mailleri de takip ediyorum ama burası dahil günde 20 sorunun üzerinde geliyor. 2-3 hafta sonra alan var cevabını.

      Bununla birlikte arazi kullanımı için alacağım araç Defender olurdu. Kısa aks mesafeli olanı olurdu hatta.

      Sil
  3. not: biliyorum sorumu en alakasız yazı kısmından sordum ama bu en son yazın olduğu için taip etme ihtimaline karşılık buradan sordum arazi aracı sorumu..

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. Hocam o kadar soru geliyorsa, Formspring açmanı tavsiye ederim. Çok daha pratik olur, hem de cevabın tek kişiye değil, çok daha fazla insana ulaşır. Burdan da verirsin linkini. Düşünür müsün?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında olabilir ama kişisel sorular oluyor genelde maille gelenler. Herkese tek kişiye görünmesi daha iyi olur. Durum böyle olunca bir de Formspring ile uğraşmak ek zaman alacak.

      Sil
  6. önceki papa eski mb aracı için söylenen popemobil tabirini vakur bulmamıştı şimdiki papa ne diycek acep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basın bülteninde yazabildiklerine göre ses çıkarmamış bu sefer heralde. Sormuşlardır bir önceki olyın üzerinde.

      Sil