10 Aralık 2012 Pazartesi

Hyundai Equus


Güney Kore merkezli üretici Hyundai, ürün gamında bulunan en lüks otomobili makyajladı. Ancak dikkatli gözlerin fark edebileceği operasyon sonrasında aracın donanımı da zenginleşmiş.


Büyük sedanın hem ön hem de arka tamponunda daha az krom kullanan Hyundai makyajlı model için yeni jantlar tasarlamış. Aracın dikkat çeken bir başka farklılığı da stopların iç tasarımlarının değiştirilmiş olması.


İç mekanında daha fazla ahşap kaplama kullanılan otomobilin çok fonksiyonlu direksiyon simidi de yeniden şekillendirilirken orta konsolda bulunan analog saatin şekli değişmiş. TFT-LCD'den oluşan gösterge tablosuna sahip olan otomobilin donanımında navigasyon sistemi, çift dikişli deri döşemeler, LED farlar, kör nokta uyası sistemi, elektrikli ön ve arka koltuklar ile geliştirilmiş radarlı hız sabitleme sistemi bulunuyor.

Kaputunun altında iki benzinli motor seçeneği bulunan aracın 3.8 litre hacimli v6 motoru 335 beygir güç, 395 Nm tork üretebilirken 5 litre hacimli v8 motor 426 beygir güç, 510 Nm tork üretebiliyor.

5 yorum:

  1. ahhha kasa mercedes s serisi fites kolu ve kol dayama kısmı bmw'den arak. yahu bu uzak doğulular esinlenme (araklama) olayından ne zaman vaz geçecekler acaba???

    YanıtlaSil
  2. fites ne be? once adam gibi konusmayi ogren sonra git sundan calmis bundan araklamis diye atip tut.

    evet sinifinin klasikleri ile benzerlikleri var ama gunumuzde bu alisilmadik bir sey degil. dev ureticiler haric herkes az cok birbirine benzer uretiyorlar. bu onlarin sucu degil, musterilerin 'daha yeni' 'en yeni' taleplerini karsilamak icin aldiklari bir risk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gır gır atıyorum canım kardeşim lütfen git ve önyargılı kendini eleştir ve lütfen kendi işine bak seni alakadar etmez benim neye ne dediğim saygılarımla

      Sil
  3. hyundai nereye kadar böyle zerre özgünlüğü olmayan lüks araçlar üretecek? adamlar bıkmadı gitti acaba satışları iyi gidiyo da ondan mı? ama model adını marka gibi kullanmaları tek özgün yanı olabilir.

    YanıtlaSil
  4. İzleyin bakalım kim kimden esinleniyor. VW'nin başkanı, mühendislerini fırçalarken:

    http://www.youtube.com/watch?v=YpPNVSQmR5c

    YanıtlaSil