27 Aralık 2012 Perşembe

Ford Fiesta Van


Ford'un küçük ticari araçlarından Fiesta Van yenilendi. Küçük hatchback modelin makyajlanan yüzüne sahip olan otomobilin yakıt tüketimi daha da aşağıya çekilmiş.

Tasarımında büyük bir sürpriz olmayan üç kapılı otomobilin yan arka camları bulunmazken kapı kolu ve yan aynalar gibi parçalar standart olarak boyalı gelmiyor. Bununla birlikte opsiyonel donanımına 17 inç çaplı jantlar eklenen aracın sportif görünümünden çok şey kaybetmemesi istenmiş.

1 metreküp yükleme hacmi ve modeline göre 508 kg'a varan yükleme kapasitesi sunan otomobilin yükleme uzunluğuysa 1.3 metre.

Üç motor seçeneğine sahip olacak aracın benzinli versiyonunda kullanılan 1.25 litre hacimli ünite 82 beygir güç üretebilirken 1.5 litre hacimli turbo Diesel motor 75 beygir gücünde. 1.6 litre hacimli turbo Diesel ünitesi de 95 beygir gücünde olan otomobilin bir de ECOnetic isimli versiyonu bulunacak.

En güçlü versiyonda kullanılan motora sahip olan ECOnetic'te düşük sürtünme dirençli lastikler, Start/Stop, alçaltılmış süspansiyon sistemi ve aerodinamik iyileştirmeler yapılarak ortalama tüketim değeri 3.3 litre/100 km'ye indirilmiş.

2 yorum:

  1. B460 geliyor Koray, buna ne gerek var şimdi :)

    YanıtlaSil