17 Aralık 2012 Pazartesi

Dodge Charger AWD Sport


Kışın gelmesiyle birlikte Dodge, Charger ailesine yeni bir donanım seviyesi ekledi. SXT ve R/T donanımlarını temel alan paketlerde sunulan en önemli donanım dört tekerlekten çekiş sistemi.


Siyah renkli ön panjur, 19 inç çaplı jantlar ve bagaj kapağı üzerine eklenen spoiler gibi farklılıklar sunan paket iç mekanda sportif yan destekli koltuklar, Beats Audio ses sistemi ve direksiyon arkasına yerleştirilmiş vites değiştirme kulakçıklarına da sahip.


300 beygir güç üretebilen 3.6 litre hacimli v6 ve 370 beygir gücünde olan 5.7 litre hacimli v8 motorlarla alınabilecek olan araçlarda otomatik şanzıman da standart olarak sunuluyor. Dört tekerlekten çekişli bu Charger modellerinin başlangıç fiyatıysa 32.690 Dolar.

9 yorum:

  1. awd beats audio kulakçıklı şanzıman ve 3.6 v6 300 beygir 33 bin dolar için ucuz.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili ülkemizde 65 bin doların altında anahtar teslim fiyatı olmaz

    YanıtlaSil
  3. Hatta 90.000 Dolar diyorum ben.

    YanıtlaSil
  4. çok hızlıdır bu ya çok güzel

    YanıtlaSil
  5. Görüyorum ve arttiyorum. 99.000 dolar

    YanıtlaSil
  6. Hatırladığım kadarıyla Camaro'nun baz versiyonu Amerika'da 26.000 dolar civarında ve Türkiye'de aynı araç 95.000 euro. Dolayısıyla sizin tahminler fazla iyimser:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fahiş karları saymadan yaptık ama tahminleri. Amerika kıtasından aracın bireysel ithal edilmesi hala daha uygun günümüz şartlarında.

      Sil
    2. internetin olduğu bir dünyada tüketiciyi bu kadar aptal yerine koymak gerçekten ayıp. bu aradaki fiyat farkı faturayı vergi sistemine çıkararak açıklanamaz.

      Sil
    3. Doğru. Astronomik vergilere rağmen 90.000 Dolar gibi bir fiyata gelebilmesi lazım rahatça. Üzerine bir miktar da kar konur ama o kadar da koymasınlar mümkünse.

      Sil