17 Aralık 2012 Pazartesi

A.R.T. G Streetline 65


Bir süredir sesi soluğu çıkmayan modifikasyon firması A.R.T., Mercedes G Serisi temelli çalışmasıyla geri döndü. Firmanın önceki çalışmaları gibi oldukça dikkat çekici değişiklikler sunan yeni pakette motor modifikasyon parçaları da yer alıyor.

Basına sunulan ilk çizimlerine bakacak olursak yenilenmeyen parçası kalmamış olan otomobilde genişletilmiş çamurluklar, farklı tamponlar, 22 inç çaplı jantlar, tavana eklenen spoiler, ek hava çıkışlarına sahip kaput, yeni ön panjur, ek sis farları, geniş yan etek ve basamaklar ve arka çamurlukların önüne alınan egzoz çıkışları oldukça farklı bir görünüm sunuyor.

Çift gövde rengine sahip olabilen aracın iç mekanında farklı deri döşemeler ile değişik desen ve renklerde ahşap ve karbon fiber kaplama sunuluyor.

Motor, şanzıman ve yakıt sistemleri ek soğutucularla donatılan G Serisi modellerinden G63 AMG için hazırlanan modifikasyon kiti ile çift turbo beslemeye sahip 5.5 litre hacimli v8 motorun gücü 681 beygire ulaşırken G65'in çift turbo beslemeli, 6 litre hacimli v12 ünitesi 750 beygir güç üretebiliyor. Her iki araçta da maksimum tork değeri 1.000 Nm'de sınırlandırılmış.

2 yorum:

  1. kalitesine falan diyecek lafim yok da o nasil tanitimdir ya liseli style g 63 amg tanitiyor adam. o alevler falan ne dusunuyorlardi acaba.

    YanıtlaSil
  2. bu aracı amerikadaki çeteler gangsterler alır bence

    YanıtlaSil