8 Kasım 2012 Perşembe

Toyota Tundra Pro Bass Anglers

 

SEMA Show'da artık her yıl görebildiğimiz araçlardan birisi de Toyota'nın büyük pick up modeli Tundra. Bu yıl da zengin bir model gamıyla fuara katılan Toyota Pro Brass ile birlikte donattığı aracında her donanıma yer vermiş gibi görünüyor.

Dış görünüşü oldukça farklılaşan aracın önünde ek korumalara sahip çelik bir tampon, vinç, ek sis farları ve farklı bir ön panjur sunulurken çamurluklar genişletilmiş. Tavanda bulunan ek bagaj alanının etrafını LED ışıklandırmayla donatan Toyota far ve stopları koyulaştırmış.


20 inç çaplı jantlar ve araziye uygun lastiklerle donatılan otomobilin çekmece şeklinde açılan kasasında buzdolabından balık yemine kadar aranan her şey bulunabiliyor.

İç mekana geçildiğinde yüksek yan destekli koltuklar ve sarı renkli kaplamaların yanında endüstriyel GPS ve yenilenmiş ses sistemi dikkat çekiyor. Vites konsolunun yanını yeniden tasarlayan Toyota bu kısımda dış mekan ışıklandırmasının kumandalarını sunuyor.

Yenilenen süspansiyon sistemi çok daha fazla strok sunan aracın egzoz sistemi de yenilenirken 5.7 litre hacimli v8 motoruna kompresör besleme uygulanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder