23 Kasım 2012 Cuma

ONYX Porsche Cayenne OTS Edition


ONYX Concept, Porsche modelleri için kit sunmaya devam ediyor. Bu sefer de markanın SUV modeli Cayenne için geliştirilen parçalar araca dikkat çekici bir görünüm kazandırıyor.

Bol bol karbon fiber parçaya sahip olan aracın daha sivri bir tasarıma sahip ön tamponunda büyük hava girişleri ve alt kısımda bulunan sis farları dikkat çekerken kaputta ek hava çıkışları açılmış. Çamurlukları genişletilen Cayenne'in yan etekleri de kalınlaştırılırken jant çapları 22 inçe yükselmiş.


Arka kısımda da dikkat çekici yenilikler sunan ONYX, bagaj kapağının üzerine çift katlı bir spoiler eklerken arka camın alt kısmına da bir spoiler yerleştirmiş. Daha sportif bir tasarıma sahip olan arka tamponun alt kısmına difüzör görünümlü bir bölüm eklenirken yenilenen egzoz sisteminin dev çıkışları ortaya alınmış.

İç mekanında da yenilikler bulunan aracın tavan iç kaplaması dahil birçok yüzeyinde kare desenli deri döşemeler göze çarparken değişik renklerde sunulan karbon fiber kaplamalar, yün paspaslar, daha sportif görünümlü direksiyon simidi ve metal pedal seti diğer opsiyonlar arasında yer alıyor.

2 yorum: