30 Kasım 2012 Cuma

Jaguar F-Type


Jaguar'ın şık roadster modeli F-Type 2012 Los Angeles otomobil fuarında yeni ve özel donanımlara kavuştu. Performans artışı sağlanmasa da eklenen aksesuarlar görünümü daha da etkileyici hale getiriyor.


Fotoğraflarda görülen turuncu ile birlikte toplam 6 özel gövde rengi tanıtılan araca Black Pack isimli bir paket seçeneği de eklenmiş. Bu pakette ön panjur, yan hava çıkışları, takla barları, difüzör ve kaputta bulunan hava çıkışları parlak siyaha boyanırken aynı renk iç mekanda direksiyon simidi, vites konsolu ve gösterge tablosunda da görülebiliyor.

Bu paket dışında sunulan aksesuarlar arasında ön tampon altına eklenen splitter, genişletilmiş yan etekler, kırmızıya boyanan direksiyon arkası vites artırma kulakçığı, gövde rengi dikiş iplikleri ile altın rengine boyanan motor çalıştırma düğmesi ve çekiş kontrol sistemi selektörü bulunuyor.

3 yorum:

  1. guncel araclar icerisinde belki de en guzel en harika tasarili olani. bilmiyorum Onur abi katilir mi ama :)

    YanıtlaSil
  2. En güzeli mi bilemem ama en güzellerinden birisi olduğu kesin.

    YanıtlaSil
  3. Jaguar tasarım anlamında çok iyi bir yönde ilerliyor son birkaç yıldır, retro ve fütüristik tasarımın şahane bir kombinasyonu olmuş. Birkaç yıla kadar yeni bir E Type yapmaya cesaret edebilirler gibi geliyor bana, kaldı ki bu tasarım koduyla muhteşem de olacaktır.

    YanıtlaSil