8 Kasım 2012 Perşembe

Hyundai Veloster RE:MIX Edition


SEMA Show'da tanıtılan Hyundai Veloster modellerinden birisi farklı. Gücü veya sahip olduğu oyuncaklarla farklılaşmayan aracın özelliği seri üretilecek olması.

Resimlerde görülen gri gövde rengiyle sunulacak olan otomobilde ön splitter, yan etekler ve arka difüzörden oluşan aerodinamik kit bulunacak. 18 inç çaplı jantları siyaha boyanan araçta RE:MIX logoları da yer alıyor.


İç mekanında Veloster logolu koltuk sırtlıkları ve özel paspaslar standart olarak sunulurken arka kısmı camdan üretilen tavan, LED ambiyans ışıkları ve 450 Watt çıkış gücü sunan ses sistemi de donanıma alınmış.

Üretimi 2.000 üniteyle sınırlanan özel versiyon manuel şanzımanla 19.900, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanlaysa 21.150 Dolar'dan alıcı bekleyecek.

8 yorum:

  1. sadece amerika'ya mi ozgu? ayrica yok mu turbo modelinin re:mix edition versiyonu?

    YanıtlaSil
  2. Evet, sadece Kuzey Amerika pazarında satılacak ve malesef henüz turbo motorla sunulmuyor.

    YanıtlaSil
  3. gozun kor olsun hyundai avrupa'da yasayanlarin cani yok mu

    YanıtlaSil
  4. Avrupa pazarı da RE:MIX olmayanla idare edecek. O da şimdilik. Büyük ihtimalle Avrupa'da da bazı özel donanım paketleri sunulacak.

    YanıtlaSil
  5. turbo versiyonu icin gun sayiyorum desem abartmamis olurum. eger geleekse ozel bir seri ile alalim madem o kadar para veren 3 5 neyse fazla verir zaten. 1.6 motor dan yukarisi bizi asar turkiye'de.

    YanıtlaSil
  6. Şimdilik sadece 1.6 motorla üretiyor olmaları isabet oldu bizim için ama o bile %40+%18 gibi bir vergiyle alınıyor. A.B.D.'de sadece KDV ile alıyorlar otomobilleri ki onun da olmadığı eyaletler var.

    YanıtlaSil
  7. yanilmiyorsam avrupaya genesis coupe nin de sadece 2.0 turbo motoru geliyor 3.8 den vazgecmisler sanirim sat(a)madigi icin

    YanıtlaSil
  8. Satış rakamlarının daha düşük olduğu doğru ama devam ediyor sunulmaya. Fransa'da var en azından hala.

    YanıtlaSil