12 Kasım 2012 Pazartesi

Hyundai Veloster Alpine


Hyundai'nin Veloster ailesi bu yıl SEMA Show'un, üzerinde en çok çalışılan araçlarından olduğunu göstermeye devam ediyor. Ünlü modifikasyon firmalarının ellerinden çıkan araçlara bir de ARK Performance'ın yorumu eklendi.

Veloster için hazırlanan en iddialı modifikasyon çalışmalarından birisi olan Alpine çift renk ve bir sürü grafiğe sahip gövde boyasıyla daha ilk başta dikkatleri üzerine çekiyor. 18 inç çaplı jantlarla donatılan aracın ön tamponunun altına splitter eklenirken yan etekler de genişletilmiş. Bagaj kapağına büyük bir spoiler yerleştirilen otomobilin arka tamponuna da etekler eklenmiş.


Hem ön hem de arkasında büyük çeki demirleri görev yapan aracın aydınlatma grubu karartılırken tavana snowboard taşıyıcısı eklenmiş. Süspansiyon, fren ve egzoz sistemleri modifiye edilen otomobilin iç mekanındaysa beyaz deri parçalara sahip siyah Alcantara döşemeler dikkat çekiyor.

Turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motoru üzerinde de çalışmalar yapılan bu Veloster artık 232 beygir güç, 325 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder