8 Kasım 2012 Perşembe

Chevrolet Corvette 427 Convertible Collector Edition


Bu yıl SEMA Show'da Chevrolet standında bir de özel üretim Corvette modeli bulunuyor. Guy Fieri ile birlikte şekillendirilen otomobilin özellikleri bu yılın başında tanıtılan Collector Edition Corvette'i andırıyor.

Corvette ZR1 detaylarıyla donatılmış bir Z06 Convertible olan bu araç siyah üzerine çift sarı şeritli gövdesi ile ilk bakışta farklılığını belli ediyor. Siyaha boyanmış jantları önde 19, arkadaysa 20 inç çaplıyken fren kaliperleri de sarıya boyanmış. Hem iç hem de dış mekanında Guy Fieri logoları bulunan araçta siyah deri döşemeler ve sarı renkli dikiş iplikleri bulunuyor.

Kaputu altında bir yenilik bulunmayan araçta kullanılan 7 litre hacimli v8 motor 505 beygir güç, 637 Nm tork üretebiliyor. En güçlü seri üretim Corvette Convertible modellerinden olan araçta 6 ileri vitesli manuel şanzıman görev yapıyor.

2 yorum:

  1. dünyada şu corvette nin arkası kadar güzel bir arkaya sahip bir araba yok bence :):)

    YanıtlaSil
  2. nissan gt-r in arkasi bence daha guzel. tabi farkli araclar falan oraya girmiyorum sadece arabaya arkadan baktigimda ne kadar begendigimi olcuyorum. gt r biraz fazla basiyor. bunun disinda tabiki corvette sahanedir. ayrica mclaren mercedes-benz slr ise ruya otomobili. onun arkasi onu her yani harika.

    YanıtlaSil