4 Kasım 2012 Pazar

Audi Black Edition


Audi, İngiltere pazarına özel bir donanım paketi tanıttı. Black Edition isimli paket A6 Sedan, Avant ve A7 Sportback için sunuluyor.

Füme renkli jantları A6 ailesinde 20 A7'deyse 21 inç çaplı olan Black Edition donanımlı araçlarda siyah renkli ön panjur, yan cam çerçeveleri ve koyu renkli arka camlar standart olarak sunulurken A6 Avant modelinde siyah renkli tavan rayları da sunuluyor.


İç mekanda da isminin hakkını veren Black Edition versiyonları siyah renkli deri döşeme ve piyano siyahı kaplamalarla dikkat çekiyor. S-Line paketiyle birlikte sunulan otomobillere Bose ses sistemi de standart olarak eklenmiş.

2013 yılında teslim edilmeye başlanacak olan otomobillerin fiyatları A6 Sedan için 35.010, Avant için 36.970, A7 Sportback içinse 50.575 Sterlin'den başlıyor. Black edition paketi S6 ve S7 dışında bütün motor seçenekleri için sunulmakta.

2 yorum:

  1. Merhabalar, Audi A6 2.0 TDI ile Mercedes Benz E 250 CDI 4Matic arasında kaldık, Audi daha donanımlı ve motor anlamında daha verimli gibi duruyor Mercedes te de 4 çeker, ve panoramik cam tava biraz öne çıkıyor ama kasa makyaj yiyecekmiş siz olsanız hangisini tercih edersiniz, ya da ikisiyle ilgili detaylı karşılaştırma bulabileceğim bir yer önerir misiniz,dipnot:bayi fiyatlarına göre Mercedes Audi den 10000 € daha pahalı

    YanıtlaSil
  2. Ben olsam ikisinin ortası olan BMW 520d'yi seçerdim. Hatta iki aracın da en iyi özelliklerini toplayan 525d xDrive en mantıklı seçenek.

    Mercedes E Serisi'nin makyajlı hali gelecek ay tanıtılıyor. Dolayısıyla fiyatları düşecektir. Bunun yanında 0.1 litre fark yüzünden neredeyse iki kat vergi vermek yazık.

    Türkiye'de ikili arasında mantıklı olan Audi olsa da bu sınıfta benim tercihim 525d olurdu.

    YanıtlaSil