6 Kasım 2012 Salı

Anibal 911 Attack


Yeni nesil Porsche 911 de firmaları arasında en az eskisi kadar popüler olacak gibi görünüyor. Özellikle gövde parçaları geliştiren firmalar kitlerini hızlı bir şekilde hazırlarken potaya daha önce ismini çok duymadığımız üreticiler de girmeye başladı.

Birçok parçası karbon fiberden üretilmiş iddialı bir set sunan Anibal Automotive Design alt kısmına bir splitter eklediği ön tamponda büyük hava giriş ve çıkışlarına yer verirken yeni bagaj kapağında da hava girişleri bulunuyor.

Tavanı da karbon fiberden üretilen otomobilin yan kısmında genişletilen çamurluklar, yeni yan etekler ve arka çamurlukların önünde bulunan dev hava yarıkları dikkat çekerken jant çaplarının da büyüdüğü görülebiliyor.

En abartılı kısmı arkası olan aracın yenilenen arka tamponunun büyük kısmı hava çıkışlarıyla kaplanırken alt kısımda büyük bir difüzör bulunuyor. Dört çıkışlı egzoz sistemiyle donatılan 911 Attack'in yeni kaputu hem bir spoiler şeklinde tasarlanmış hem de o da ek hava çıkışlarına sahip. Bu kapsamlı kitin son üyesiyse kaput üzerinde bulunan sabit spoiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder