8 Ekim 2012 Pazartesi

VDS GT 001


Sportif coupé seçenekleri giderek genişliyor. Otomobil konusunda ismi çok duyulmamış olan Belçika'dan çıkan bu yeni aracın temelleriyse tanıdık.


Tasarımı 80'li yıllardan kalmış gibi görünen aracın hem yol hem de yarış versiyonlarının üretilmesi düşünülüyor. Yol versiyonunun 22 örneği bulunması planlanırken bu araçta Maserati'den alınan 4.2 litre hacimli v8 motorun 480 beygir güç üreten seçeneği bulunacak. 6 ileri vitesli sıralı şanzımana sahip olacak otomobilin gözdesinin de karbon fiberden üretilmesi muhtemel.

8 yorum:

  1. yeme de yaninda yat. harika. bu belcikadan da az ve oz otomobil cikiyor anladigim kadariyla

    YanıtlaSil
  2. Çok çok az çıkıyor hatta.

    YanıtlaSil
  3. gillet mi ne vardi bi onun hastasiydim ben yaris otomobilleri cok hostu.

    YanıtlaSil
  4. Gillet Vertigo temelli zaten bu otomobil de.

    YanıtlaSil
  5. Otomobilden Anlamayan10 Ekim 2012 21:41

    bedava verseler aldığım gün satarım. bu ne ya, evlerden ırak.

    YanıtlaSil
  6. bedava verseler (yol versiyonunu) benzinine para yetistiremeyecegimi bilsem deyine de satmam. belcika uretimi arabam olmus daha ne isterim.

    YanıtlaSil
  7. Onur bey cok gerekli bir soru degil merakimdan soruyorum. o 22 ornekten birini almak icin ozel bir musteri mi olmamiz gerekiyor yoksa parayi veren dudugu calabiliyor mu? ayrica ne kadar para istiyorlar bir tanesi icin? benim gibi 80lerin stiline asik olan birini dusundurtmedi degil hani. ayrica gillet vertigo temelli imis ki direk kalbimden vurdu yani.

    YanıtlaSil
  8. Özel bir müşteri olmaya gerek yok ama eli çabuk tutmak gerekiyor bu tip araçlarda. Fiyatı açıklanmamış olsa da hepsinin şimdiden satılmış olma ihtimali bile var.

    YanıtlaSil