24 Ekim 2012 Çarşamba

Toyota Camry Rowdy


2012 SEMA'nın hoş sürprizlerinden birisi de NASCAR organizasyonunda yarışan araçların özelliklerini gösteren bir Toyota Camry oldu. Dışarıdan bakıldığında bir yarışçı izlenimi veren otomobilin iç mekanıysa oldukça lüks.


Kyle Busch ile ortaklaşa çalışmanın bir ürünü olan araçta çok daha sportif bir tasarıma sahip ön tampon, 18 inç çaplı jantlar, ek hava girişli kaput, yeni ön panjur, koyulaştırılmış aydınlatma grubu, geniş çamurluklar, yeni yan etekler, bagaj kapağına perçinlenmiş spoiler, arka tampon altına perçinlenmiş düz plaka, çift egzoz çıkışı ve difüzör bulunuyor.

İç mekan tasarımında bir değişiklik sunmayan Toyota Rowdy logolu koltukları siyah-kırmızı deri döşemeyle kaplarken aynı renk kombinasyonu kokpitin değişik yerlerinde göze çarpıyor.

2 yorum:

  1. cok cok harika olmus. ne olurdu su camry'i avrupa pazarina da sunsan toyota. hybrid motoru da var iste hem ekoloji hem sportif isteyenleri memnun ederdin. ama yooook lexus goruyor o isini dimi cakal seni.

    YanıtlaSil
  2. arkadaş fotoları ütüyle mi çektin bütün fotolar diğer testlerde dahil paint terk biraz daha gerçek hayat içinde yer alan fotolar koysanıza arabadan soğudum resmen.

    YanıtlaSil