5 Ekim 2012 Cuma

Honda CR-Z Mugen RZ


Honda'nın Japon müşterileri oldukça şanslı. Markanın hibrit coupé modeli CR-Z sadece bu pazarda satılacak olan sınırlı üretim bir versiyona daha kavuştu.

Daha sportif görünümlü ön tampon ve yeni bir ön panjura sahip olan aracın yan etekleri de daha dinamik bir görünüme sahip. 17 inç çaplı jantları siyaha boyanan aracın bagaj kapağının üzerine karbon fiber spoiler eklenirken arka tamponun altında difüzör ve yeni egzoz çıkışları dikkat çekiyor.

İç mekanında çift renkli döşemeler, karbon fiber vites topuzu, basınç göstergesi ve sınırlı üretim plakası bulunan otomobilin ön ve arkasında da Mugen RZ logoları dikkat çekiyor.

1.5 litre hacimli motoru kompresör besleme yardımıyla 156 beygir güç, 185 Nm tork üretebilen bu özel CR-Z'de kullanılan elektrik motoru da 20 beygir güç, 78 Nm tork üretebiliyor.

300 örneği üretileceği açıklanan otomobilin fiyatı 4.494.000 Yen (Yaklaşık 103.000 TL).

5 yorum:

  1. getirmedi ya la sunu avrupa pazarina :(

    YanıtlaSil
  2. Geçenlerde Mutluhan'ın yöneticilerinden birisiyle konuşuyorduk. Mugen kompresör kitine 20.000 Euro dedi. Titreyip kendime geldim resmen.

    YanıtlaSil
  3. ahahahhaha :) o neymis ya altin mi kaplamislar kiti nedir...

    YanıtlaSil
  4. Ben de anlamadım valla. İkinci bir CR-Z alıp onun motorlarını diğerinin bagajına koysam da aynı paraya gelecek neredeyse.

    YanıtlaSil
  5. S2000'i yapan mühendislerle şimdiki lavuklar aynı adamlar mı Allah aşkına?

    YanıtlaSil