23 Ekim 2012 Salı

Ford Fiesta Sedan


Yeni modelleri 2008 yılında karşımıza çıkan sedan Fiesta'nın hatchback kardeşine uygulanan makyaja sahip veriyonları Brezilya'da tanıtıldı.


Ön yüzü, yenilenen tampon ve ön panjur ile beş kapılı kardeşinden aynen kopyalanan aracın arka kısmıysa güncel Mondeo'nun küçültülmüş halini andırıyor.

İç mekanında da ufak tefek ergonomik iyileştirmeler ve donanım güncellemeleri sunulan aracın 1.6 litre hacimli motoru benzin veya etanolle çalışabiliyor.

6 yorum:

  1. Ön yüzünü beğenen var mı ? Ben nefret ettim bu yüzden şu anki Focus muhteşem bir tasarıma sahip, bari onu bozmasınlar :(

    YanıtlaSil
  2. ibrahim kemal hülakü23 Ekim 2012 20:58

    1.0 lt ecoboost motorla gelecek mi acaba?

    YanıtlaSil
  3. Ben de eski ön yüzden daha memnundum. Yenisi biraz abartı oldu.

    EcoBoost gelmeyecek gibi Sedan için. Daha çok Amerika kıtası ve Çin pazarında satıldığından atmosferik emişli motorlar daha çok tercih ediliyor.

    YanıtlaSil
  4. mevcut hatchback modelin arka koltuk hacminin ne kadar dar olduğu düşünüldüğünde, sedan modelinde bu yönde iyileştirme yapılmış mıdır acaba?
    bu segmentte 301 ile Elize başı çeker..

    YanıtlaSil
  5. ford'da isler pek iyi gitmiyor diye haberler okuyorum. belcika'da gent'de fabrika kapatiyorlarmis sanirim. avrupa pazarindan cekilme ihtimali var mi ford'un?

    YanıtlaSil
  6. Arka kısımda biraz daha diz mesafesi sunuyor ama 301 ve C-Elyséee önde.

    Ford'un yeni model atağı markaya yük getirdi ama Avrupa pazarından çekilmek gibi bir niyetleri yok.

    YanıtlaSil